A community for all the editors on Youtube that work with Disney
 
HomeGalleryFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 masking problem [FIXED]

Go down 
AuthorMessage
mssConstance15

avatar

No. of posts : 39
Registration Date : 2014-10-15

PostSubject: masking problem [FIXED]   Sat Oct 18, 2014 2:58 pm

hi guy I was wondering if you guy can help me with my masking problem? :/ For some reason when I'm cutting in sony vegas evrything look ok, but once I render it were the poblem come.
Eje: I cut an arm, but part of the background appears when I render it (but in sony vegas I don't see the part of the background). Why? Sad it's only happen with some of my clip and latey more and more u.u Can you help me?
Back to top Go down
View user profile
mandssimons

avatar

No. of posts : 19
Registration Date : 2014-10-16
Age : 24
Location : England

PostSubject: Re: masking problem [FIXED]   Sat Oct 18, 2014 3:28 pm

I use these settings used in this video:

Hope it works...
Back to top Go down
View user profile https://www.youtube.com/user/mandssimons
mssConstance15

avatar

No. of posts : 39
Registration Date : 2014-10-15

PostSubject: Re: masking problem [FIXED]   Sat Oct 18, 2014 5:05 pm

thank you so much mandssimons!!!! Very Happy it work!! *-* YOU HAVE SAVE ME T.T THANK YOU!!
Back to top Go down
View user profile
mandssimons

avatar

No. of posts : 19
Registration Date : 2014-10-16
Age : 24
Location : England

PostSubject: Re: masking problem [FIXED]   Sat Oct 18, 2014 6:15 pm

No problem, I'm glad it works Very Happy
Back to top Go down
View user profile https://www.youtube.com/user/mandssimons
Sponsored content




PostSubject: Re: masking problem [FIXED]   

Back to top Go down
 
masking problem [FIXED]
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Disney Editing Community :: Disney Community :: Questions and Answers-
Jump to: